torsdag den 17. maj 2012

OM LIDT


LIGE om lidt løber jeg den næstsidste træningstur inden Cph. Marathon. Træningen frem mod mit 2. marathon har ikke været helt som planlagt i slutningen af 2011, men dog føler jeg mig bedre forberedt end mod Berlin - ikke at jeg var dårligt forberedt dengang, men jeg har fået lidt flere km. i benene denne gang, og mentalt ved jeg også hvad der venter. Sidst var glæden iblandet frygt, men denne gang er der vist kun et enkelt gram frygt iblandet forventningens glæde.

JEG glæder mig til at løbe marathon igen - netop fordi jeg har en god oplevelse at tænke tilbage på. Jeg glæder mig til at opleve stemningen og forhåbentlig kommer der mange tilskuere i København, hvor vejret tegner lovende.

HELT sikkert er det at min mand, børn og søster vil være på ruten og heppe, og det bliver dejligt, men allerhelst ville jeg have haft selskab af min mand og søster som løbere på ruten. Desværre er de begge skadede, så det bliver ikke som løbere, at de indfinder sig i København, men jeg får følge af min svoger. Sidste uge havde vi besøg af min søster og svoger, og vi fik planlagt, hvordan mand, børn og søster vil følge os rundt på ruten - lidt af et puslespil, da vi ikke løber lige hurtigt, og jo længere vi når ind i løbet, jo større tidsdifference vil der være på os.

I tirsdags modtog jeg et SPIbelt, som jeg havde læst positivt om her hos Annie - jeg har ellers ikke det store til overs for væskebælter, men det lød lovende, og efter at have testet bæltet med 2 gels i på en 11 km. træningstur, er jeg tryg ved at skulle løbe med SPIbelt på søndag medbringende energigels (her bliver jeg bekræftet i, at jeg skal have gels med og ikke forlade mig på energidrikken i depoterne) og kleenex (til evt. toiletbesøg). Går det helt galt, kan jeg smide bæltet til mit private heppekor undervejs, og nøjes med hvad der kan være i lommen på mine tights.

VEJRET tegner lovende, men jeg pakker nu nok løbetøj til lidt af hvert - tør ikke stole på vejrudsigten endnu. Jeg tænker dog, at jeg vil afprøve dette fif med "skåneærmer", så jeg kan justere varmen på armene uden at skulle have en jakke med. Forhåbentlig bliver det vejr til at løbe i min Danmarks singlet og de korte tights.

Der er også øl til deltagerne i København, når de er kommet i mål :-)


DET primære mål er at komme lige så godt igennem som i Berlin, sekundært at forbedre tiden - gerne til under 4:10:00. Strategien er denne gang at løbe mellem depoterne (ca. 4 km. imellem dem), og lægge gode gåpauser ved depoterne mens jeg indtager gel og vand.

11 kommentarer:

 1. Jeg skal følge en veninde til start på søndag og glæder mig helt vildt, helt blottet for den frygt jeg formentlig selv vil føle, når det engang bliver min tur til at prøve, forhåbentlig også til Cph maraton.
  Det bliver spændende at opleve stemningen og jeg ønsker dig en rigtig god oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annie

   Din veninde vil helt sikkert sætte pris på din rolighed, når I i morgen begiver jer mod Cph. Marathon :-)

   Og tak for dine gode ønsker - de er med til at holde tankerne positive gennem løbet.

   Kh. LisbethK

   Slet
 2. Lykke til på søndag! Jeg krysser fingrene. Jeg skal løpe i Stockholm 2 juni men har allerede fugler i magen! Det blir også min andre maraton. Men jeg var faktisk ikke i det hele tatt forberødt til min første maraton . Bare noen få turer på 25 km så nå har jeg store forventninger. Venter spent på rapporten din

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ania

   Tak for dine gode ønsker. Jeg pakker alle jeres gode ønsker sammen og lader dem fylde mit hoved i morgen. En stor del af et marathon løbes med hovedet.

   Glæder mig også til at høre om dit 2. marathon - det er jo lige om lidt.

   Kh. LisbethK

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, Pernille - det var stort 1. gang, men synes faktisk at det er en tand større nu, da jeg ved, hvad det drejer sig om - og det bliver også en anden oplevelse at løbe med familien blandt publikum.

   Kh. LisbethK

   Slet
 4. Det bliver bare SÅ stort. Jeg glæder mig virkelig til at høre om din tur, for jeg er sikker på at du kommer til at løbe på en supertid som du kan være tilfreds med.
  Det bliver også spændende at høre om dine erfaringer med ordentlig gåtid ved depoter og alle de andre erfaringer du gør dig - det er så værdifuldt at lære af hinanden.
  Krydser fingre og sender tanke energier!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Kirsten - jeg suger også til mig af jeres erfaringer, og er glad hvis I kan bruge mine erfaringer til noget.

   Og tak for dine gode energier - med al jeres opbakning, bliver det nemt at fylde hovedet med positive energier og tanker.

   KH. LisbethK

   Slet
 5. Rigtig god tur på søndag! Jeg håber mit fif virker, hvis du benytter dig af det ;-)
  Jeg har stor respekt for dem, der kan og vil og gør - løbe marathon. Dertil når jeg vist aldrig :-)
  Jeg har også hørt rigtig meget godt om SPIbelt, fordi det er så fleksibelt.
  Jeg har et gammeldags væskebælte til 5x160ml + lille rum til diverse (http://www.loberen.dk/vaskebalter/perfekta-vaskebalte-5-flasker/produkt/ingen-farvekode/212). Jeg bruger ikke alle depoterne undervejs på ½marathon, for jeg har ikke helt grejet det med at drikke af plastickrus i løb, og jeg tør ikke binde an med arrangørens energidrik, for min maves skyld ;-)

  Igen - RIGTIG god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. MrsBaloui, "skåne-ærmene" er i hvert fald klippet og klar til at komme i brug i morgen.

   Ja, man skal aldrig sige aldrig - jeg troede heller ikke, at marathon var noget for mig og havde ingen ambitioner om nogensinde at skulle løbe et. Men.. min mand gav mig startnummer til Berlin Marathon sidste år i julegave, og jeg tog udfodringen! Det blev en rigtig god oplevelse, dels at træne sammen mod et stort mål, dels at få den store oplevelse sammen.

   Kunsten mht at drikke af plastickrus er, at man går imens - det er ikke muligt for mig at løbe imens. Og jeg holder mig til vand (af samme årsager som du nævner), og medbringer selv mine energigels, som jeg ved, jeg kan tåle. Det er jo i øvrigt tankevækkende synes jeg at læse, hvor meget f.eks. powerade man skal drikke for at få dækket energibehovet ved et marathon.

   Og tak for dine gode ønsker!

   Kh. LisbethK

   Slet
 6. Alt mulig held, lykke og gode ben til dig, ønskes du af en nybagt marathonløber! :-)
  Jeg kan godt forstå du glæder dig. Jeg er også allerede ved at finde plads til det næste M-løb i kalenderen.. Enjoy, og må vejrguderne være med dig i morgen, så du ikke skal løbe i vinter-outfit som jeg skulle i torsdags..
  - Birthe P

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK