MIT LIV SOM LØBER

BEGYNDTE i forsommeren 2007.

ÆLDSTEbarnet havde løbeuge i skolen (0. klasse), hvor de hver dag skulle løbe i ca. 45 minutter. Han var med rette stolt af at have løbet 6-7 km. hver dag, og det gav stof til eftertanke hos moren.

HVIS min søn på 7 år kunne løbe så langt, så måtte jeg da også kunne løbe - i hvert fald et par km. Skoene blev snøret og jeg startede med en lille rute på 2 km. Men ak, ikke en gang det kunne jeg løbe uden gå-pauser.

GRADVIST kom jeg i bedre form, men holdt mig til at løbe 2-3 km. 4-5 gange om ugen.

I september 2007 deltog jeg i mit første officielle løb, HK-løbet i Aalborg, sammen med min "virtuelle" løbemakker. Kort tid efter var min første løbesæson slut - samlet fik jeg løbet ca. 130 km.

I 2008 startede jeg sæsonen allerede i februar. Stadig med korte ruter. I 2008 deltog jeg i flere officielle løb, bl.a. Iform Kvindeløb, Feminaløbet, DHL med min mands arbejde, Skiveløbet som ny familietradition og endnu en gang det benhårde HK-løb i Aalborg. Sæsonen sluttede i starten af november og jeg havde tilbagelagt ca. 240 km.


Her er vi foreviget efter Knaberløbet, endnu et løb, hvor min svigerfamilie mødes og løber. 
Farmor og Signe (3 år) gennemførte 3 km.


2009 blev skudt tidligt igang af en frisk løbetur med min søster kort før nytår, og selv d. 1 januar var jeg ude at løbe. Nu var jeg nået dertil, hvor jeg var LØBER - jeg prioriterede at holde tidligt fri en dag i løbet af ugen for at nå at løbe, mens det var lyst. 2009 blev også året, hvor jeg satte mig nogle mål for mit løb, så det ikke blot var hyggeløb - og så havde jeg jo fået et superlækkert løbeur til min fødselsdag.

JEG ville løbe en 5 km. på 25 minutter og gennemføre et længere løb på ca. 10 km.

Det betød masser af intervaltræning, som mit knæ desværre ikke kunne holde til. Heldigvis viste det sig efter en grundig løbetest hos Runners Corner, at et par andre løbesko passede mig bedre, og derefter har jeg ingen problemer haft med knæet.

I 2009 deltog jeg bl.a. i Vesthimmerlands Cup, 24 timers løb i Viborg med mit arbejde, IForm Kvindeløb (hvor jeg havde min søster med - mit store forbillede), Fyrkatløbet i Hobro samt DHL-stafet i både Århus og Aalborg. Sidstnævnte blev gennemført i 24:54. Til Skiveløbet nåede jeg mit andet mål og løb 9,3 km. distancen i tiden 47:54. Samlet fik jeg løbet næsten 620 km. i 2009.

JEG har aldrig tidligere set mig selv som et konkurrencemenneske, men motiviationen for mig er, at slå mine egne tider, hvorfor jeg fører løbedagbog på nettet. Her "mødes" jeg også med min "virtuelle" løbemakker. Derudover giver det mig et kick at være til officielle løb, hvor jeg kan måle mig med andre. Specielt løbene i Vesthimmerlands Cup er god motivation, for her er det de lokale løbere, der konkurrerer og vi mødes henover sæsonen i 7-9 løb.

2010 ligger foran mig og jeg nyder fortsat min løbetræning og glæder mig til de mange løb - og der er mange, som året byder på!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK