torsdag den 11. august 2011

FERIESYSLER

FERIEN nærmer sig desværre sin afslutning, og her i min sidste uge, hvor vejret ikke er helt så dejligt, som i mine 2 første uger, har jeg kastet mig ud i en større gang oprydning, udsmidning og omorganisering af vores ejendele.

JEG blev inspireret af Megan, der skrev om at oprydning og Feng Shui - først handler det dog om den store oprydning og derefter håber jeg, at jeg kan finde hoved og hale i Feng Shui-principperne, og prøve at indrette efter dem.

FORELØBIG er der stillet et par store sække klar til Mødrehjælpen, en kasse med tøj til en veninde, en pose med lidt "godter" til en anden veninde, gamle uløste kryds & tværser til min mor - andre poser er hældt i tøjcontaineren, og kasser med bøger og godt gemmeværdigt legetøj er båret på loftet i garagen. I går gjalt det kontorområdet på vores loft - meget er forældet og kunne smides ud. Og det gav plads og luft omkring det tilbageværende. Skønt!

I dag skal de bunker, der har haft deres liv på skrivebordet lidt for længe, kigges igennem og arkiveres - enten i mapper eller lodret. Og så er der vist udsigt til, at kaos er vendt til orden igen. Det bliver dejligt at starte hverdagene med bund i rodet, alting på hver sin plads - noget på nye og forhåbentlig bedre pladser.

MERE reolplads på Signes værelse betød, at tallerkenrækken måtte tages ned, men nu fik jeg den til gengæld sat op i køkkenet, så jeg kan se et udvalg af mine koge/bagebøger:GARN og strikkebøger har også fået ny plads:SÅ må tiden vise om det er en mere optimal placering, så jeg igen fatter strikkepindene.

6 kommentarer:

 1. Det gør virkelig noget ved omgivelser og en selv, når man rydder op og rydder ud. Feng-shuier kosten og får smidt ud og lavet om. Jeg gjorde det jo på trods af, at vi "snart" skal flytte og jeg nyder det virkelig nu.

  Og jeg synes faktisk at der er kommet mere inspiration op til overfladen! ;)

  God aften. Knus.

  SvarSlet
 2. Det er skønt at få ryddet op og ud. Og hvis jeg skal være ærlig, er jeg herredårlig til at skille mig af med ting. Men når det lykkedes, giver det energi og mental plads. :-)
  god aften til dig
  Knus :-)

  SvarSlet
 3. Hvis Feng Shui kan bruges til, at få ryddet ud, så kan det da bruges til én ting. Jeg tror nu mere det skyldes Megans indlæg har prikket til dig på den rigtige måde.

  Jeg kunne godt bruge noget udrydning. Jo mere motion jeg dyrker, jo mere roder det herhjemme. Hver sport sit udstyr som optager plads.

  Men du har vist også opdaget, hvor sjovt triatlon er :)

  SvarSlet
 4. Uh hvor ser det fint ud.....Kan godt lide den der tallerkenrække.
  Det kunne være man skulle tage lidt initiativ her i den finske vinter hvor det alligevel er mørkt og klamt!

  SvarSlet
 5. Hej Hammy - jeg er enig. Megans/Lenes inspirerende indlæg fik vendt mit blik mod Feng Shui. Oprydningen var nu nok kommet under alle omstændigheder. Nu fik den bare et twist og jeg har set på vores hjem med nye øjne.

  Og under alle omstændigheder føler jeg, at rod dræner en for energi - og jeg blomstrer op, når jeg har orden omkring mig.

  Tjah, triatlon bliver vist næppe nogensinde min kop the. Svømning er mit STORE svage punkt. Løb derimod...

  Mht. udstyr og rod - det gælder vel blot om, at hver sport har et opbevaringssted. Ting der ligger på rette plads er jo ikke rod.

  SvarSlet
 6. Tak, Kirsten - det kan kun anbefales!

  Jeg har lige skullet vænne mig til at tallerkenrækken hænger i køkkenet - men jeg elsker at kunne se mine koge- og bagebøger!

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK