torsdag den 29. september 2011

Marathon optakt

VI ankom til Berlin torsdag sidst på eftermiddagen og mødtes med min søster og svoger ved den tidligere Berlin Tempelhof lufthavn (hvor der var luftbro efter 2. verdenskrig). Her var der dels udlevering af startnumre dels stor sportsmesse.

HANGARERNE var fyldt med fristelser i form af løbegear fra alle tænkelige mærker - sko, tøj, ure, energiprodukter, vabelplastre, etc. Én hangar var primært med stande, hvor marathon-arrangører gjorde reklame for deres marathonløb.

EFTER en smagsprøve på den alkoholfrie Erdinger, som man får tilbudt efter målgang, og lidt mad, tog vi ud til lejligheden i Steglitz, hvor vi studerede det udleverede materiale.

FREDAG var der dømt sight-seeing i smukt sensommervejr. Vi var forbi Berliner Dom, Berliner Fernsehturm og dernæst ude og se på resterne af muren:


OG så forbi det legendariske Checkpoint Charlie:inden vi sluttede dagens sightseeing af med en "balje" kaffe på Star Buck.

LØRDAG øvede vi os lidt på at stå tidligt op, da vi skulle deltage i Frühstückslauf fra Schloss Charlottenburg til det Olympiske Stadion. Løbet er et stille og roligt opvarmningsløb, hvor mange møder udklædte op. Vi jokede lidt med, at vi sikkert ville møde nogle, vi kendte, blandt de ca. 10.000 deltagere. Og midt i mængden lykkedes det os faktisk at spotte et kendt ansigt i en flok vikinger - det var deltagere fra vores lokale løbeklub.

TUREN til det Olympiske Stadion foregik i adstadigt tempo og med bølge og klapsalver undervejs. Efter en halv runde på stadion, kom vi ud til morgenmadsboderne. Vi havde medbragt et par poser, så vi kunne samle "provianten" ind - der var trængsel omkring boderne - og bagefter finde et sted og sidde og spise det store morgenmåltid.

LØRDAG eftermiddag tog vi ind til målområdet ved Brandenburger Tor for at se Inline-skating Marathon - og samtidig kunne vi lige få en fornemmelse af området inden vi selv skulle i ilden.


Ved "Denkmal für die ermordeten Juden Europas"

LØRDAG aften blev der snakket strategi, monteret startnummer og chip og gjort alt klart til næste dag. Og så var det ellers tidligt i seng - spændte på næste dag og om vi kunne falde i søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK