onsdag den 25. august 2010

Halvmaraton

I dag har jeg tilmeldt mig Løbekompagniets ½ maraton i Aalborg d. 7. november 2010 - nu skal træningen passes og forhåbentlig holder bentøjet til den gradvise øgning i distance. Nyt bliver det at træne med væske, men jeg har fået gode fif af min kære storesøster, der har mange ½ maraton'er bag sig. Jeg har god tid og snart er det slut med cup-løbene, så jeg helt kan koncentrere mig om mit forestående store mål. Jeg glæder mig!

11 kommentarer:

 1. jeg sidder her i soafaen og bliver træt bare ved tanken :)

  SvarSlet
 2. SEJT !!!

  Jeg har aldrig trænet med væske, kan ikke holde ud at have de bælter på. Jeg klarede mig på de depoter der var undervejs og det gik ok.

  Glæder mig til at følge din træning

  SvarSlet
 3. Sejt! Så er der noget at træne til!

  Ha' en stormfuld men god aften! :-)

  Klem.

  SvarSlet
 4. Hanne, det forunderlige med løb er jo, at jeg får rigtig meget energi af det, så det er en god investering for mig at løbe.

  Diana, jeg regner heller ikke med at træne med væskebælte - netop fordi de ser enormt ukomfortable ud. Jeg satser på at lægge depoter ud, når jeg skal løbe længere distancer, så jeg kan træne i at optage væske og løbe med noget i maven. Pt. tænker jeg at løbe min favoritrute, som giver en rundstrækning på ca. 4 km - så kan jeg have vand/energidrik liggende.

  Lene, det har været mit mål for i år, men først nu har jeg taget mig sammen til at få mig tilmeldt. Glæder mig til at træne de længere distancer.

  SvarSlet
 5. Hvor er det spændende for dig. Det bliver spændende at følge din vej dertil.
  Knus Katrine

  SvarSlet
 6. Hej! Jeg kan varmet anbefale at prøve et væskebælte. Jeg bruger et der hedder "master" (så vidt jeg husker) og det har plads til 2 flasker bag og to foran. Jeg bruger dog kun de to bagpå. Det generer overhovedet ikke under løb, da det er meget elastisk og kan placeres solidt på hoften, og der bliver det pænt siddende.
  Jeg skal løbe mit sjette ½-marathon i næste måned, i Skanderborg, og glæder mig!
  God vind med træningen.
  Hilsen Birthe, en webstrikker og løber :-)
  Mine blogs, den om barfodsløb:
  http://garngalleriet.typepad.com/barfodslb/
  og den om strik og deslige:
  http://garngalleriet.typepad.com/den_garngales_blog/

  SvarSlet
 7. Jeg syntes det er godt gået, du kommer af sted og du løber så langt. Ærgeligt at der er den afstand til Nordjylland, for jeg kunne da godt træne til en der fik mig igang igen :-)
  og velkommen til Webstrik.

  SvarSlet
 8. Sådan, dét er en god udfordring, og jeg tror på du kan klare den.

  Hvis du kan undgå, at have væskebælte på er det klart en fordel. Dem jeg har er i hvert fald meget ubehagelige at løbe med når der er vand i flaskerne.


  Jeg havde forventet, at løbe Vestjyskhalvmaraton den dag, men jeg vil overveje at løbe dette løb i stedet.

  Begge løb er heldigvis så sent på dagen, at jeg kan nå frem. Det når dog at blive mørkt, inden jeg er hjemme igen.

  SvarSlet
 9. Hej Hammy

  Det kunne da være sjovt, hvis du kom til Aalborg og løb. Og ja, på den tid af året bliver det jo hurtigt mørkt, så det er svært at undgå.

  SvarSlet
 10. Lisbeth. Vi mangler opdatering på din træning!

  SvarSlet
 11. Hej Hammy

  Uh, du prikker til min dårlige samvittighed - ikke at jeg ikke passer min træning, men jeg har dårlig samvittighed over, at jeg ikke får opdateret min blog. Tid har jeg alt for lidt af nu, og jeg hader det. Der skal snart andre boller på suppen.

  Men tak fordi du spurgte - ha´en god dag.

  LisbethK

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK