tirsdag den 24. august 2010

En varm solrig augustlørdag


TÆNK at det blot er 17 dage siden, at vi stod til start ved Trekløverløbet i Fjelsø kl. 10.00 en allerede varm og meget solrig lørdag. Når jeg kigger ud på vejret nu, er det vejrmæssigt mere end de ca. 14 dage imellem.

VI var forholdsvist tidligt oppe denne lørdag, så vi kunne få spist noget ordenligt morgenmad og komme afsted i god tid. Vi skulle forbi og hente en af Astrids veninder, der skulle med ud og løbe, så bilen var fyldt op med forventningsfulde løbere. Selv yngstebarnet var klar til en løbetur på børnedistancen.

FREMME ved kirken i Fjelsø, hvor starten skulle gå, gik snakken lystig blandt de fremmødte. Der skulle lige hilses til højre og venstre og høres til dagsformen samt tjekkes hvem der løb hvilken distance. Til dette løb var der 3 distancer (4, 7 og 11 km.), der talte med i VH Cup, så der kunne hurtigt gå taktik i valget af distance, men uden skelen til placeringer og nærmeste konkurrenter havde hele familien valgt at løbe korteste distance.

ALLE - undtagen børnene til børnedistancen - blev sendt samlet afsted, men 4 km.-løberne drejede fra kort efter start, og vi var forholdsvis få løbere på ruten i forhold til normalt, hvor der kun dystes på 1 eller 2 distancer. Min nærmeste konkurrent var kommet godt afsted, men jeg kunne se hende og indhentede hende på den første km. og gik nemt forbi hende.

JEG havde bestemt mig for at lægge forholdvist hårdt ud i håbet om at ryste hende af mig - trods alt var det jo en kort distance. Jeg overhalede også Jakob, men forventede, at han slog mig, så det var helt efter planen, da han overhalede mig ved ca. 2,5 km.  - det var dog ikke efter planen, at konkurrenten fulgte tæt i hælene på Jakob.

Resten af turen blev en indædt kamp for at følge med, men varmen og det høje udlægstempo kostede i sidste ende, og jeg blev slået med ca. 30 sekunder... endnu en gang. Og Jakob slog mig med 36 sekunder. Min tid rakte dog til en 4. plads blandt kvinderne, og var en forbedring i forhold til sidste år.


HER på opløbsstrækningen, mens jeg gør klar til at stoppe mit ur.

I målområdet ventede jeg spændt på at se mine piger komme ind. Signe tog fusen på os og kom flot løbende i mål i tiden 21:12 på børnedistancen:

Stolt Signe på vej i mål.

VI havde allieret os med en mor fra børnehaven, der skulle følges med sin 3-årige på børnedistancen, men var i øvrigt helt trygge ved at lade Signe selv løbe, da der cykler mange voksne med, og evt. børn der opgiver bliver samlet op i cykeltrailer.

Så frisk - og glad - ser man altså ud, når man er 4 år og har løbet 3 km.

KORT efter var Astrid og derefter veninden også i mål. Alle var vi glade for, at vi havde valgt den korte distance - det var ulideligt varmt, og der havde ikke været væskedepot ude på ruten, så der skulle tankes op. Heldigvis var der masser af vand, energidrik samt frugt, og derefter kaffe og gratis rundstykker.


DET var ikke kun voksne, der lige skulle drøfte løbet bagefter - her sidder pigerne og en af vores barnepiger og hyggesnakker:FAKTA: 4 km. (4,06 km. iflg. GF205). - 19:48 minutter - 22 grader varmt!

1 kommentar:

  1. Ja, tænk at det kun er godt 14 dage siden, at det var sol, sommer og varmt! I dag er det decideret efterårsagtigt!

    Flot løb og godt løbet af jer alle! At blive nr. 4 af kvinderne er vel "ikke så ringe endda"!?

    God aften, klem fra mig :-)

    SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK