onsdag den 13. maj 2009

Toplækkert

INTET mindre - toplækkert blev mit Topstykke. Længe undervejs, men hold op hvor har det været ventetiden værd. Dejligt lækkert garn og dejligt enkelt design.


JEG tvivlede lidt mod slutningen. Var bange for at mine
vrangmasker var for løse og det var årsagen til at forstykket er længere end bagstykket, men jeg blev beroliget af andre Topstykke-strikkere.

STARTEN var heller ikke uproblematisk - de først 4-7 pinde gav virkelig hovedbrud. Det hjalp, da jeg forsøgte at strikke som det stod - så kom forståelsen efterhånden (
men det ville have været en enorm hjælp, hvis der havde været maskeangivelse efter de forskellige udtagninger), og derefter var det jo bare derudad. Skønt med sådan noget strikketøj, når man sidder i halvmørket hos yngstebarnet, der har brug for lidt tryghed ved sovetid.
Fakta:
Mønster:
Topstykke fra Geilsk - strikket i str. S på addi rundpind nr. 3½

Garn: Geilsk tynd uld - grå - 165 gr. (fra lageret)
Start: 24. marts 2009
Færdig: 12. maj 2009


Hot or not: Bestemt hot - synes gemalen også ;-)
3 kommentarer:

 1. Ja, det kan jeg godt forstå at du synes...den er virkelig flot og den klæder dig meget. Fedt med de lange ærmer under...

  SvarSlet
 2. kjempefin!!!!Du kledte den godt!!Jeg har også denne på to do lista mi:)

  SvarSlet
 3. Ja dén er blevet toplækker Lisbeth - DU er toplækker i den! Skønt at det ikke blev forgæves arbejde at stå dne igennem - og den emd at strikke som der står i stedet for at vilel forstå det kender jge godt fra en anden opskrift; Isagers "Mies trøje" har nøjagtigt samme lille hage - men er så dejlig, så dejlig når man så fatter bare at gøre som der faktisk står og intet andet!
  Mon du skal igang med Toplækkert Topstykke til een af dine søde døtre også?

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK