torsdag den 14. marts 2013

Eder og forbandelser


UHA, blodtrykket har garanteret været alt for højt i går aftes, da jeg skulle betrække de sidste par stole - eller rettere, det blev det, da jeg kæmpede en ulige kamp med hæftepistolen.
DETTE er ikke de hæfteklammer, jeg har fjernet for at få det gamle stof af - det er alle de fejl-skudte hæfteklammer, som jeg bandede gevaldigt over i går aftes. Det var meget tæt på, at jeg kylede hæftemaskine mv. ud i haven, men jeg besindede mig, og da jeg med stædighed og mange eder endelig fik færdiggjort et stolesæde på 1½-2 timer (som normalt ville tage mig ca. ½ time) var det tid til at gå i seng.

OG i dag er det en ny og solskinsfyldt dag, hvor alting ser bedre ud - der er stadig fejlskud, men hvor fejlprocenten i går aftes var tæt på 90%, er den nede på ca. 10% i dag. Hvorfor ved jeg ikke, men nu skal de sidste par sæder gerne gøres færdige.ER ret godt tilfreds med hvad det ender med - selvom indkøb af nye stole virkede ret fristende i går aftes.

PS: Eder og forbandelser er normalt ikke en del af mit ordforråd....
4 kommentarer:

 1. Sttædighed kan godt være en dyd :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan det godt - men i går aftes havde jeg, mit blodtryk og mine omgivelser nok været bedre tjent med lidt mindre stædighed. :-)

   /LisbethK

   Slet
 2. Mens du sov har din hjerne arbejdet på højtryk med at gentage de mønstre i hjernen, som gav de rigtige bevægelser aftenen inden. Derfor gik det meget bedre om morgenen.
  Næste gang bander du bare mindre og går tidligere i seng :-D

  SvarSlet
 3. Det bliver da nogle flotte stole - som du vil tænke på, hver gang du mærker blodtrykket stige :-) Det er en meget god ting, synes jeg.
  Det er ikke altid nemt at være DIYwoman. Knus

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK