torsdag den 25. oktober 2012

VILDT!


I dag kl. 12:00 åbnedes for tilmeldingen til det 40. Berlin Marathon. For at lette det forventede store pres på systemet, var det en light registering (pre-registrering) man kunne foretage sig, hvor man blot skulle oplyse navn, fødselsdato og emailadresse.

JEG var en af de mange tusinde, der sad klar kl. 12:00. Jeg var noget spændt på, om systemet ville bryde ned, eller det hele havde været kørt alt for højt op, så der ingen problemer blev med at melde sig til. 12:01 fik jeg bekræftelsesmail på, at min pre-registrering var modtaget - så startnummeret til Berlin Marathon 2013 er sikret!!!!

ENDNU er jeg dog ikke helt sikker på til hvilken pris - ifølge Berlin Marathons facebook-side var de første 10.000 startnumre, der kunne erhverves for 60€/stk., revet væk efter blot ET MINUT!!!

3 timer og 31 minutter efter startskuddet "lød" meldtes der alt udsolgt - dvs. 40.000 startnumre er "claimet". Sidste år gik det hurtigt - dér var alt udsolgt på et par måneder. Året før lykkedes det os at få startnumre til Berlin mellem jul og nytår, og da var det vist muligt at købe startnummer et stykke ind i januar/februar. Løbet er blevet populært - ikke uden grund - og næste år er det altså jubilæumsløb.

JEG glæder mig, og er lettet over, at jeg fik et nummer - om det så bliver til 60€ eller 90€ (som jeg finder ud af om et par uger) er underordnet. Nu skal træningen holdes kørende det næste års tid - grundformen er god med ca. 45 km/ugen for tiden og indlagte halvmarathons som delmål, samt Copenhagen Marathon til maj for lige at peppe vintertræningen og motivationen op.

Gensyn med Berlins gader til september 2013 - og forhåbentlig med forbedring af tiden.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer! Ja det er helt vilt. Sånt serr er det mye bedre med Honolulu Maraton. De har ingen deltager grense ingen krav til løpetida og du kan melde deg helt til siste dagen prisen fra 200 dollar! Hvis maratonløping fortsetter å bli så populart så enten må man løpe veldig fort ( for å sikre resultatkrav) eller ha masse penger for å delta med noe veldelighets organisasjon. På en måte fantastisk på en annen trist

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ania

   Jeg gætter på, at Berlin er så populært fordi der er jubilæum - 40. løb næste år, så mon ikke det derefter finder et mere normalt niveau?!

   Kh. LisbethK

   Slet
 2. Tillykke med erhvervelsen af et startnr. Det lyder jo som en totalt hypet udgave af salg af startnumre til Lillebælt ½ maraton x 27. Jeg glæder mig til at følge din træning. Så ved du det. Og bliver nødt til at komme derud. Fordi vi holder øje med dig! :-D ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, Katrine - det er slet ikke dårligt at vide, at der er nogen, der holder lidt øje med en, hvis nu det skulle knibe med motivationen - hvad jeg nu ikke tror, men man kan jo aldrig vide. Det burde jo være motivation nok, at jeg har fået fingre i et af de eftertragtede startnumre.

   Skal du løbe Lillebælt Halvmarathon?

   Kh. LisbethK

   Slet
 3. Tillykke med sikringen af deltagelsen. Jeg forsøgte ikke engang, at tilmelde mig løbet i 2013, skønt min deltagelse i årets maraton blev aflyst 4 dage før start.

  Jeg mangler endnu løbet, men det bliver tidligst i 2014 jeg deltager ... og jeg tvivler endda på det; men der er meget længe til.

  Jeg håber, du vil få en god og skadesfri træning imod Berlin 2013.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hammy - det var da godt nok træls med aflysning så tæt på løbet, men jeg forstår at du trak beslutningen så længe som muligt. Håber, at du snart er din skade helt kvit, så du igen kan få km. i benene.

   Kh. LisbethK

   Slet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK