onsdag den 25. maj 2011

Camomille-feber


OGSÅ jeg blev ramt af Camomille-bacillen - jeg måtte bare strikke dette yderst simple, men dog smukke sjal designet af Helga Isager. En veninde spurgte, hvad det var ved dette sjal, der var så anderledes end andre sjaler, at jeg bare måtte strikke det, og det korte svar, var "duskene". Jeg synes, at de lige pifter sjalet en tand eller to op - og ellers er jeg vild med, at Helga Isager med super-enkle midler formår at skabe så flotte effekter.

JEG måtte i min Camomille-feber ud og finde garn - intet fra lageret var helt rigtigt. Jeg købte dette fra http://www.garnudsalg.dk/:


JEG nåede desværre ikke at få garnet, til jeg skulle i sommerhus med de 3 skønne kvinder, som jeg et par gange om året har en weekend-aftale med. Det var ellers det oplagte snakke-strikketøj. Garn og opskrift kom imidlertid med på tur weekenden efter, hvor jeg var til landsmøde i Foreningen Forældre og Fødsel på Brenderup Højskole på Fyn.

PÅ ca. en uge var jeg nået til at strikke "lace"-delen, og jeg begyndte rigtigt at kunne fornemme sjalets charme, og jeg blev hurtigt grebet af at skulle strikke "bare endnu en snip".

FAKTA:
Mønster: Camomille af Helga Isager (Amimono Knit Collection 2010)
Garn: Blackhill Højlandsgarn fv. Pandekage - 200 gr. - pind nr. 3,5 mm.
Start: 1. april 2011
Slut: 16. april 2011
Modifikationer: Strikkede til sjalet målte 42 cm. på midten, da jeg ikke ønskede sjalet så stort, som originalen.
Hot or Not: I den grad hot - jeg er vild med sjalets charme, farven og størrelsen. Det gemmer sig lidt i skabet og venter på koldere tider, men så skal det nok også blive brugt.


Og her "modelleret":


4 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth
  Dit sjal er meget flot og nu hvor sommeren nærmere sig, er det et perfekt stykke strikketøj til ferie :-)

  SvarSlet
 2. det er bare skønt, og mod forventning er jeg ret vild med farven

  SvarSlet
 3. Århhh Lisbeth - det er bare SÅÅÅÅ fedt dit camomille... helt igennem lækker i både farve, størrelse og så PÅ dig! WOW! Mit eget er endt op som lilla... og er i "snip-fasen"! Glæder mig til vi ses i morgen - og dte blev mig med salaten - og Sarah med kagen... og så naturligvsi alle med garn! ;0)

  SvarSlet
 4. Det ser lækkert - og smart - ud. Jeg er helt vild med det. Måske skulle jeg forsøge mig selv? Jeg kan godt strikke, sådan rimeligt pænt faktisk, men at få sådan et arbejde færdig på godt 14 dage er imponerende.
  Knus herfra :-)

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK