onsdag den 29. september 2010

Strikke-wellness

ENDELIG oprandt weekenden - den nyligt forgangne, hvor jeg igen skulle mødes med mine strikkeveninder fra Fanø - Tris, Susanne og Hanne. Vi havde sat hinanden i stævne i et sommerhus nær Gilleleje, og da Susanne desværre var nødt til at forlade selskabet tidligt søndag formiddag, valgte vi at mødes allerede fredag til frokost.

VEJRET var med os og vi kunne indtage frokosten på terrassen, mens vi fik opdateret hinanden.

DERNÆST skulle der gramses på garn, som Tris havde købt hjem til os. Nøglerne på bordet er mine! Supersoft fra JC Rennie.

TUREN gik også til Gilleleje og et par garnbutikker - Rosenmynte og  Gilleleje Stof og Garn. Hvor utroligt det end lyder, gik vi derfra uden at købe garn.

DA nu vejret var så dejligt, lod vi os friste af hjemmelavet økologisk is uden for Rosenmynte - uh, det var godt, men spolerede nok vores appetit lidt.

LØRDAG aflagde vi Gilleleje endnu et visit - og fik købt ind til aftenens menu - sushi.


MAN kan vel godt kalde det en tradition nu, da vi 2 ud af 3 gange har fået sushi?!

EFTER frokost trak jeg i løbetøjet og løb en lille tur ind til Gilleleje og retur - 9,3 km. blev det til i det skønneste solskin. Og så var der plads til lækker kage, kreeret af Susanne.


SENERE efter lækker sushi til aftensmad, var der dømt total strikke-nørderi. Sommerhuset bød på trådløst internet, så vi kunne surfe Ravelry og snakke potentielle opskrifter.


DET var ikke kun tør-strik, pindene glødede også, mens snakken gik lystigt, og der blev grinet så tårerne næsten trillede.
NÆSTE strikkeweekend er ikke endelig aftalt, men ingen tvivl om, at vi mødes igen om et halvt års tid, for uha, det er godt selskab - og ren strikke-wellness!


4 kommentarer:

 1. HØRT!!!! og 10000 tak for en dejlig weekend.

  SvarSlet
 2. Ih hvor ser det dejligt ud! Skønt med sådan en weekend!

  SvarSlet
 3. Det var en SKØN weekend - vi må se at få gang i kalendrene og finde en ny weekend i marts :o)

  SvarSlet
 4. Sådan nogle venner vil jeg også have!

  Takket været denne post, har jeg fundet ud af, hvordan jeg skal fejre mit næste overståede maratonløb. Med sushi!

  Det er for dyrt, at spise sushi nu/den seneste tid. Jeg spiser alt, alt for meget til, at kunne blive mæt af sushi. Men når løbet er overstået, så skal jeg næsten ikke løbe i 4-5 uger, så det må jeg udnytte til, at tage på sushirestauration.

  Jeg glæder mig allerede, tak for ideen.

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK