søndag den 11. juli 2010

Av, min fod

JEG har den seneste uge haft ondt i mine fødder under svangen ned mod hælen. Overvejede om det kunne være et zoneterapi-punkt, der var ømt, da det primært var ved tryk, at jeg havde ondt.

UNDER løb føltes det som om, der var en sten, der sad fast under skoen - men når jeg kiggede, var der ingen sten.

I går søgte jeg lidt på nettet ud fra mine symptomer, og er næsten sikker på, at jeg har løbet mig til en skade - nemlig svangsenebetændelse. Gennem de sidste par uger har jeg primært trænet udholdenhed og har øget mine træningstures længde - ikke vildt meget, men dog således, at jeg nu primært løber +6 km. mod tidligere 4-4½km.

DEN står på ro et par dage, og så ellers mindre træningsture, måske et smut forbi Runners Corner for at få lavet en ny løbetest og måske få et indlæg i skoen til aflastning. Hvis jeg har ret i min egen-diagnose, så er det ikke en skade, man spøger med. :-(

MEN jeg må se det positive i det - måske jeg får mere tid til bloggen. :-D

3 kommentarer:

 1. Hej Lisbeth
  Øv altså, det er bare så træls med skader og måske i virkeligheden uundgåeligt, når man som dig løber meget. Jeg kender godt "fænomenet" og har engang selv haft en antydning. Dengang skyldtes det faktisk forkerte sko ... hmm.
  Jeg har også været plaget af min bækkenskade og ondt i lår/knæ efter uheldet med Keeva (hunden), men nu går det fremad. Stille, men det skal jo også helst i denne varme ;-) Tog en lille 4 kilometer i 26-27 graders varme i morges. Puha!
  God dag og håber snart du er din skade kvit.

  Kh Lene

  SvarSlet
 2. Hej Lene

  Dejligt, at det går fremad oven på din skade. Det er sejt at løbe i den varme vi har nu - men skønt med sådan noget sommervejr.

  Jeg må vist hellere få tjekket skoene - fik dem sidste år efter en grundig løbetest, og de afhjalp de problemer, jeg havde med mit ene knæ, så noget godt har de gjort.

  God dag til dig også!

  Kh. LisbethK

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth
  Tak for kommentarer på min blog - kan se, at vi interesserer os lidt for de samme ting, så må hellere følge med her :-)

  Hvor er det synd for dig, at du har fået et skade - jeg håber for dig, at den er overstået nu? :-) Det er bare så træls at blive sat tilbage, så håber det ikke blev så slemt :-)

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK