mandag den 5. april 2010

OP AD BAKKE

GÅRSDAGENS træning var en - for mit vedkommende - hyggetur. Vi skulle have familien på fødselsdagsbesøg, og vi har efterhånden fået en dejlig tradition med at starte med en løbetur (os der løber).

I går var det kun min svoger og mig, der begav os ud i blæsevejr og regn. Han har haft en længere pause grundet rygproblemer, men har ellers løbet 10 km. flere gange om ugen - ikke hurtigt, men stabilt og fordi han nyder løbeturen. Nu er han igang igen, men tempoet var stille og roligt for mit vedkommende, så jeg havde en ide om, at jeg ville lægge lidt fartleg og bakketræning ind undervejs.

VI lagde ud i 5:20-5:30/km. og han hang godt på. Da vi kom i det bløde græs ved engen kneb det mere, og da vi nærmede os "dræber" sandbakken, satte jeg tempo på og trykkede godt igennem hele vejen op. Da jeg kiggede mig tilbage, var han ude af syne, så jeg løb ned ad bakken og vendte om, da jeg fik kontakt med ham. Endnu en gang trykkede jeg til op ad bakken.

UDE på det åbne stykke fik jeg "løbepas" - nu kendte han turen hjem, og jeg satte tempoet op. De sidste 500 meter lå jeg på 4:35/km. Min svoger kom i mål godt et minut senere overbevist om, at "nogen" har gjort sandbakken længere - og så havde han også lykkeligt glemt de 2 små stigninger der følger efter på det åbne stykke efter sandbakken.

FAKTA: 4,14 km. - 22:28 minutter - 5 grader, regn og blæsevejr

3 kommentarer:

 1. Du er for sej, Lisbeth!!!

  SvarSlet
 2. Starte fødselsdag med en fællesløbetur? Dét var dog endelig en tradition der lyder god.

  Hvis vejret hvor du løb var det samme som det regnvejr jeg løb igennem i Dyrhaven, så er det super løbet.

  SvarSlet
 3. Ja, det er en skøn tradition - og den begrænser sig ikke kun til fødselsdage - men i det hele taget, når vi ses i familien.

  Tror, at vi havde nogenlunde samme vejr - det blæste omkring 10m/sek. og regnede en del. Heldigvis havde jeg vurderet påklædningen korrekt, så jeg blev ikke gennemkold.

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK