onsdag den 17. marts 2010

Overvejer lige

OM tiden er kommet til at dele bloggen op i to, således at det løberelaterede får sin egen blog?


FYLDER tænkeboksen op med for og imod: bliver det for rodet og uoverskueligt, eller for uoverkommeligt at skulle opdatere 2 blogs?

JEG hører gerne jeres input.

8 kommentarer:

 1. Jeg synes da begge dele kunne være interessant at høre, men jeg er jo også bidt af en gal løbesko, så jeg følger med uanset hvad du gør.
  Personligt ville jeg ikke kunne overskue to blogs, men jeg glæder mig til at høre, hvad du beslutter dig for :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes du skal nøjes med en blog. Jeg vil hellere følge dig i den samme blog, med alle de forskellige sider af dig.

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er helt fint du har det hele i en glad blanding på din nuværende blog, jeg elsker også at løbe, men følger også supergerne med i strik.

  SvarSlet
 4. lad endelig være med at dele - begge dele er jo dig...

  Laila - som sider og sveder af efter en hel times løb...

  SvarSlet
 5. Jeg synes også det fungerer fint med at have det hele i én blog, men kan godt forstå, du overvejer at dele den op... Hvis jeg var dig, ville jeg nok dele den op. Men om det er fordi, jeg synes det er super fedt med en overskuelig løbeside, kan jeg ikke svare på... Jeg kunne forestille mig, at løb kommer til at fylde mere for dig her nu når alle løbene osv. begynder, men det skal jeg selvfølgelig ikke gøre mig klog på ;-) Hehe!

  Nå, jeg kunne vist ikke bruges til så meget... Men go for it! Jeg ville ELSKE at følge med i begge blogs :-D

  SvarSlet
 6. En blog, bare brug tags med hhv strik og løb, så er det nemt at sortere indlæg.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer - foreløbig fortsætter jeg med det hele på en blog, for I har da fuldstændig ret - både løb og strik er jo en del af mig, men vil nok forsøge at trimme bloggen lidt, så det ikke bliver for rodet.

  SvarSlet
 8. Når det gælder dig Lisbeth - så er der aldrig ROD eller Uoverskuelighed... tak! Jeg følger begge eller een - for det er dig jeg jo har lyst til at følge... løbende..he he he!

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK