søndag den 21. marts 2010

EN SKØN WEEKEND

ER jeg lige hjemvendt fra. Mand, hvor har vi snakket, grinet, fjollet, strikket og spist - lige til vi var ved at kunne trille. Præcis som juleaften.

DET tog os ikke lang tid at finde os til rette i det dejlige sommerhus - the og kaffe på kanden og strikkesager over det hele.Første aften lidt køligt, så sofaen er flyttet tæt på brændeovnen.

LØRDAG måtte vi tage os lidt sammen for at forlade matriklen, hvor vi efter morgenmaden hurtigt havde fundet os godt tilrette med strikketøjet - men vi skulle jo nå en tur til Ebeltoft og gramse garn - måske købe lidt - hos Balleby Garn. Det var en grå og trist køretur, men humøret var højt i bilen.

DET faldt dog noget, da vi nåede frem til garnbutikken - et lille skilt i døren meddelte, at der var lukket - de var til messe i Middelfart. Øv!

VI slog et slag ned gennem gågaden og fik gjort lidt indkøb i en sød lille butik med masser af glasskåle, skjulere, vaser, stager mv. Jeg hjembragte to skjulere til orkideer - der matcher min enlige pink skjuler (den til venstre), der allerede stod i køkkenvinduet og livede op i det enkle hvide køkken.EBELTOFT har en fantastisk fiskebutik - Flyvefisken - super betjening og lækkert udvalg. Her købte vi ind til aftenens menu, som Tris og jeg stod for. Lækker-lækker hjemmelavet sushi.
Der var nok!


Anden aften havde varmen bredt sig - Tris i dyb koncentration om sin flotte udgave af Løvfald.

HER lidt flere stemningsbilleder:
DET lykkedes mig lørdag eftermiddag at løsrive mig en halv time fra det gode selskab, så jeg fik løbet mig en tur i det forårsfugtige vejr på 5,06 km. (25:17 min.) - dejligt, og endnu mere dejligt at vende tilbage til det varme sommerhus, og den gode stemning.

DER er allerede aftalt ny weekend - altid skønt at kunne se frem til godt samvær med dejlige mennesker. Jeg føler mig meget heldig!

4 kommentarer:

 1. Aiii hvor lyder det bare som en dejlig weekend!

  SvarSlet
 2. Det var helt sikkert en skøn weekend. Tak for godt selskab :o)
  Og: jeg savner mit blå fix ;o)

  SvarSlet
 3. Det lyder da som en hyggelig, hyggelig weekend med både strik og løb. OG i selskab med gode veninder. :-)

  Har snuset lidt rundt her hos dig, Lisbeth. Vender helt sikkert tilbage og følger DIN løbeplan for 2010. Du har jo også været rigtig flittig i 2009. Både i løbeskoene OG med pindene.

  Kh Katrine :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth,

  Dejligt at finde en kvindelig løber og blogger. Det er berigende at læse om andres mål og tanker omkring løb. Dejligt at dele interesser.

  Strik ved jeg ikke så meget om, men jeg elsker at gå med hjemmestrikket trøjer eller strømper. Det har personlighed!


  God dag kh karina

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK