mandag den 25. januar 2010

Hullet som en gammel ost

ELLER tørklædet der fik mange bemærkninger med på vejen.

MIN ene room-mate fra Fanø Strikkefestivalen havde et Swiss Cheese scarf med, og selvom jeg tidligere har haft kig på dette tørklæde, var det først da jeg så det IRL, at jeg blev overbevist om, at jeg bare måtte strikke det.
Mønsteret er ganske simpelt at gå til - retstrik på alle pinde. Men jeg skal da lige love for, at hullerne fik mange bemærkninger med på vejen. Heldigvis var de til at trække på smilebåndet af og langsomt men sikkert skred det fremad.

Og en dag i december, hvor sneen havde klædt Danmark i hvidt (eller i hvert fald den del af landet, hvor vi bor), var tørklædet færdigt.FAKTA:
Mønster: Swiss Cheese Scarf af Winnie Shih (ravelry-link)
Garn: Læsø Garn ca. 245 gr. - på pind nr. 3 mm.
Start: 30. september 2009
Færdig: 18. december 2009
Hot or not: Kanon-hot - det er blevet lige som jeg kunne ønske. Og nu hvor det er færdigt, får det også mange bemærkninger med på vejen - den slags, som gør en glad. Bonus: strikket af garn fra lageret!!!

5 kommentarer:

 1. Jeg har også gang i et sådan tørklæde, i orangerød. Og jeg er også begejstret! Det ligger dog stille for tiden, da jeg er faldet ovre andre spændende projekter, men håber på at få den færdig inden månedens udgang.

  Dit er utroligt flot i den grå udgave - jeg har overvejet om man måske skal filte det, men er ikke sikker.

  /Louise

  SvarSlet
 2. Ohhh ja, Lisbeth - du har jo fået mine begejstrede kommentarer i det virkelige liv - men også her ksla du ha dem med; det er sindssygt flot - og så får du da godt nok ryddet dit lagergarn af vejen for tiden - endnu engang et par hundrede gram - eller tre - af dit store Læsø-lager - så godt gået!!!
  Jeg MÅ se at få mit færdigt også....

  SvarSlet
 3. Det er blevet rigtig flot (og det kan jeg jo sagtens sige - for det ligner mit på en prik.... eller på et hul ;o)
  Og farven er jo ny og eksotisk for dig ;o)

  SvarSlet
 4. @Louise: Tak for de pæne ord. En del tror, at mit tørklæde er filtet, men det er det ikke. Så hvis jeg var dig, ville jeg vente og se, hvordan tørklædet tager sig ud, når det er færdigt og først der tage beslutning om at filte eller ej. Mon ikke, du snart får lyst til at strikke det færdigt?

  @Tris og Susanne - også tak for jeres pæne ord! Jeg må jo bare håbe, at jeg er farverig nok til at bære alt det grå. ;-)

  SvarSlet
 5. jeg kan ikke foliges med al den lukken af og slåen op, men vil gerne ha et :) Så jeg må jo prøve at ta mig sammen.

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK