torsdag den 31. december 2009

Baktus-bacillen

SÅ blev jeg også ramt af bacillen - altså Baktus-bacillen. Nu måtte jeg simpelthen overgive mig til det utroligt enkle tørklæde, hvor ideen er at man får brugt alt sit garn, idet man starter i det ene hjørne og tager ud til man har brugt næsten halvdelen af garnet - herefter begynder man indtagningerne.

JEG havde noget blånistret strømpegarn fra Coop i skuffen som sammen med et nøgle Ciao Trunte (en anelse tyndere) blev til et dejligt blødt tørklæde. I udgangspunktet vidste jeg ikke, hvem der skulle have det, men Astrid var straks klar som modtager.DETTE mønster er oplagt tv-strik eller bilstrik, og derfor var det indlysende, at jeg startede på dette, da vi satte næsen mod Sjælland for at fejre jul. Turen blev lang grundet vejarbejde og lang-lang kø omkring Vejle, så jeg nåede at strikke meget, men færdig blev jeg ikke. Problemetv var nemlig, at jeg ikke havde en vægt med, så jeg kunne se, hvornår jeg var halvvejs med mit garn. Jeg havde jo ikke lige forudset, at turen tog omtrent dobbelt så lang tid som normalt.

Fakta:

Mønster: Baktus Scarf af Strikkelise (ravelry-link)
Garn: Lane Cervinia Strømpegarn (blånistret) (ca. 45 gr) og Hjertegarn Ciao Trunte (ca. 45 gr) - på pind nr. 3 mm
Start: 23. december 2009
Færdig: 30. december 2009


Hot or not: HOT - i begge betydninger. Jeg har selv haft det om halsen, hvor det varmer godt. Og Astrid er rigtig glad for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK