onsdag den 29. april 2009

Pavestolt

JEG er bare så pavestolt af min dejlige søn Jakob. Han er helt fantastisk til mange ting, og at løbe er en af dem. For 2 år tilbage var det hans løb i 0. klasse under en løbeuge, der sparkede mig i gang med at løbe - for hvis en 7 årig kunne løbe 6-7 km. på en skoletime, så var det da for dårligt, at moren ikke kunne klare at løbe blot 2 km.?!

HAN har de sidste par år været med i et par officielle løb - f.eks. DHL Stafet med min mands arbejde, Skiveløbet og vores lokale Knaberløb.

DE lokale løbsarrangører i vores kommune er gået sammen om et kommunemesterskab i løb - der indgår 8 løb i Vesthimmerlands Cup, som det hedder. Min mand og jeg deltager, og har forsøgt at få Jakob med - men han har ikke haft lyst til at deltage i cuppen. Derfor tager vi nu et løb ad gangen og ser om han har lyst, når dagen melder sig.

I går var der Sportsmasterløb i Aars, og Jakob havde allerede et par dage i forvejen meddelt, at han IKKE ville være med. Vi snakkede en del frem og tilbage for at finde ud af, hvad årsagen var, uden at vi blev så meget klogere. Jeg aftalte med ham, at han skulle tage sit løbetøj og -sko på, når vi skulle afsted og så kunne han se, om der var nogen han kendte, når vi kom derhen.

PLUDSELIG var lysten der! Han fik mit løbeur på, så han selv kunne følge sin tid undervejs. Han ville gerne følges med mig til at starte med - og det kan jo godt føles ret tumultagtigt, når +300 løbere sendes afsted på en gang.

VI kom rigtigt fint fra start. Efter godt 2 km. hang han lidt og mente, at nu havde han brug for en lille pause. Jeg ville gerne fortsætte lidt endnu (må jo erkende, at jeg går efter at forbedre egne tider) uden pause. Han hang på og blev ved min side til godt 3 km, hvor vi ramte en sej stigning....her måtte jeg gå lidt, mens han fortsatte sit flotte løb. :-)

JAKOB kom i mål i tiden 25:11 på distancen 4,8 km. (og lod mig vinde med 5 sekunder).

PAVESTOLTE var vi - Jakob, der kunne vende sig om i målområdet og se rigtig mange voksne komme ind efter ham, min mand og jeg fordi han var så sej og fik en kæmpe succesoplevelse med løb. Og nu hænger diplomet i ramme på væggen over spisebordet i køkkenet.

NÆSTE mål er sat - at komme under 5:05 min/km. til næste løb. Jeg må se, om jeg kan følge med ham....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK