fredag den 30. marts 2012

Livstegn

DET er vist på høje tid med et livstegn, for det er jo ikke fordi, at jeg ikke har noget at blogge om, at der ikke er nogen blog-indlæg i flere måneder, men fordi livet som sådan kræver al min tid, og bloggen har dermed været nedprioriteret.

LØB fylder rigtigt meget af min tid. Motivationen har været høj og knap så høj. 2011 var et skønt løbeår, som gav blod på tanden til at holde formen på de lange distancer ved lige. Mit forestående mål er Copenhagen Marathon, som jeg skulle have løbet med min mand, men han er skadet og har måtte indse, at det ikke bliver i år, at han løber i København. Til gengæld har han lovet at stå og heppe sammen med børnene, for jeg stiller op sammen med min søster og hendes kæreste.

I starten af året lagde jeg et træningsprogram inspireret af dette 26-ugers program, men måtte justere lidt, da jeg var nede med sygdom i et par omgange. Heldigvis fik en zoneterapeut has på mine tilstoppede bihuler, så nu er der luft igennem systemet.

En del af min målsætning for 2012 er, at jeg vil løbe min. 100 km./måned, og indtil nu går det ganske godt.

Januar: 126 km.
Februar. 125 km. - (kort måned og med 5 dages skiferie i Sverige)
Marts: pt. 190 km. - og satser på at runde 200 km. :-D
Planen er at ligge på 50-60 km. de kommende uger frem mod Cph. Marathon, og så skulle det gerne munde ud i, at jeg kan skære nogle minutter af min tid.

Ellers er planen at løbe et par halvmarathons i år samt de lokale byløb. Til august tager hele familien med den lokale løbeklub til Samsø på forlænget weekend.

6 kommentarer:

 1. Hvilken skade har din mand mon fået? Jeg er lige ved at skulle give op på drømmen om Lillebælt den 5. maj, da jeg har haft en achillessene betændelse i over en måned nu, og det er bare hammer irriterende.

  SvarSlet
 2. Hej Tineke

  Øv med de skader! Min mand blev tacklet hårdt i en håndboldkamp for ca. 2 år siden og slog sin hofte alvorligt - han kunne ikke gå uden krykker i et par uger. Sandsynligvis et overrevet ledbånd - og det mærker han endnu. Lægen mener, at det er en betændt slimsæk, så der er tid hos en ortopæd efter påske, der forhåbentlig kan behandle det.

  Håber, at du bliver klar til Lillebælt - det gad jeg godt, men har et projekt på arbejdet, der skal i luften den weekend.

  SvarSlet
 3. Håber sandelig også at det kan behandles, det fylder jo i hovedet, det løb, og det skal så gerne ned i skoene også :)

  Jeg vil gøre mit bedste, men når jeg nu er op på at løbe kun 5 km, er der lidt langt op til de knap 21 :(

  SvarSlet
 4. Godt å høre fra deg . Lykke til med maraton i Kjøbenhaven Jeg har faktisk tenkt på den også . Kanskje neste år . Skjenner at det kreves mye trening og du har ikke tid til blogging Ang skade hos mannen hvis det er betent slimpose i hofte ser han på 3-6 mnd uten løping. Jeg var redd for det også når jeg fikk vond i hofte i feb heldigvis bare litt overbelasting. Lykke til hos ortopeden

  SvarSlet
 5. Det lyder fremragende med dit løb. Hvis du løber 50 km. om ugen op til maraton, så skal du nok komme til, at glide igennem løbet.

  Surt med manden, men god træning!

  SvarSlet
 6. Hej Ania - min mand er blevet stillet i udsigt, at han vil kunne træne uden smerter få dage efter behandlingen hos ortopæden, men selvfølgelig kan han ikke starte dér hvor han var da skaden brød op, men må starte forfra.

  Tak, Hammy - det lyder fantastisk - vil glæde mig til at "glide igennem" et marathon-løb. :-)

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK