torsdag den 18. marts 2010

HVEM har skruet op for varmen?!

JEG skal da lige love for, at der er kommet forårstemperaturer nu. Jeg var ved at koge over på dagens løbetur, selvom jeg havde mindre tøj på end jeg har haft længe. Et par lange tights, skiundertrøje og løbejakke - alt for varmt. Jeg var ved at overveje de korte tights på vejen hjem, men det ville nu nok blive lige koldt nok.

UNDER alle omstændigheder er det skønt med lunere vejr, selvom det giver tøjkrise ifm. løbetræningen - og hvad skal jeg så løbe i, når vi om et par måneder eller 3 runder 20 grader?!

DAGENS træning var en 5 km. rute i byen (stier og fortove), med et par småstigninger. Jeg presser mig selv hårdt, hvilket betyder, at jeg er nede at gå et par gange undervejs - men det kombineres nu godt med, at jeg et par steder skal krydse en middel-trafikeret vej.

I dag prøvede jeg også at løbe med musik i ørerne. Det fungerede fint med de nye høretelefoner, der sidder godt fast om øret.

FAKTA: 5,04 km. - 25:26 minutter - 8 grader

1 kommentar:

  1. Ja, der var lige 15 graders forskel på løbeturen i dag og så den sidste torsdag, vildt ! Jeg havde heldigvis fået lynes ærmerne af løbejakken, så det var egentlig tilpas nok og ja, det varer ikke længe før vi skal have de kortere rør på, det bliver SÅ godt !

    SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK