tirsdag den 17. november 2009

EGOdage

JEG har fået et nyt ord i mit ordforråd - EGOdage!

SØNDAG i efterårsferien sendte jeg mand og børn til Sjælland. Børnene på efterårsferie hos vores højtskattede "gamle" naboer, og gemalen til konference i København.

EFTERMIDDAGEN benyttede jeg til at løbe en dejlig lang tur i det superflotte efterårsvejr, og så hyggede jeg mig ellers med god samvittighed med mit strikketøj. Og for en gangs skyld var planen, at jeg skulle se tv helt uforstyrret en søndag aften. Det sker yderst sjældent. Det blev til Spise med Price - lækker mad krydret med god køkkenhumor. Søndagsfilmen blev derimod fravalgt, da jeg jo var alene hjemme.

MANDAG aften var jeg så heldig, at få besøg af en skøn veninde - der blev snakket, spist, strikket, spist mere og så sandelig snakket en hel del til. Vi kunne hurtigt blive enige om, at det kræver en gentagelse - med eller uden familier. For heldigvis hygger vores børn og gemaler sig også i hinandens selskab.

MINE egodage gav mig en sjælden lejlighed til at pleje egoet ved at kunne sætte egne behov først - ja, selvfølgelig af den simple grund, at jeg var alene, vil du måske sige, men man kan jo vælge mange måder at nyde sin ensomhed. Jeg havde nogle fantastiske dage fyldt med superfood, min musik, strik og tv, kun mit eget rod at holde styr på og kun mig selv, der skulle op og ud af døren.

LIDT tomt blev det til sidst, men jeg var godt tanket op, da jeg endelig torsdag blev "hel" igen og blev genforenet med min skønne børn og mand. Og så var det slet ikke så dårligt, at jeg sluttede mit ego-trip af med at tage toget til Sjælland, hvor vi skulle til 18 års fødselsdag. Jeg nyder sådan en togtur i stillekupe med mit strikketøj.

EGOdage er vist kommet for at blive i mit ordforråd.

5 kommentarer:

 1. Egodage er nemlig skønne og tiltrængte.

  SvarSlet
 2. Sådan nogle elsker jeg også!!

  SvarSlet
 3. Det lyder bare skønt. Og jeg ved det er velfortjent.... men er da helt trist over at Storebælt skiller os - ellers havde jeg party-crashet din og Susannes hyggeaften ;o)

  Knus fra Trine

  SvarSlet
 4. Orv ja, sent ude er jeg Lisbeth - for nu er dte jo ved at være ne del dage siden vi to råhyggede os i dit sofahjørne - og i køkkenet forresten!! - ja, det tåler i alle tilfælde en - og flere - gentagelser! Uhm, som det var godt....

  SvarSlet
 5. @Tris - det kunne have været SÅ hyggeligt! Man burde have en knap, der sendte en afsted med lysets hastighed, eller noget Harry-Potter-agtigt susepulver.

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK