søndag den 25. januar 2009

Den så jeg ikke komme...

HELT uventet har jeg modtaget en award fra en meget kær og skattet veninde, der på denne måde gjorde min søndag (dog ikke en hverdag) rigtig herlig! Tusind tak, Susanne!

Med awarden følger ordene:"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forholderne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"


TANKEN er at jeg nu skal sende den videre ud i blog-land - et land, der stadig er forholdsvist nyt for mig, så hvis jeg kommer til at tildele prisen til nogen, der allerede har den, så håber jeg, at der bliver båret over med mig - jeg giver den til jer med mine bedste tanker!

AWARDEN sender jeg videre til Julia med Aalerusen - varmen stråler ud af indlæggene, som jeg nyder at læse; til Frau Putz som jeg lige har stiftet bekendtskab med, men som jeg glæder mig rigtig meget til at følge; til Ulla med Lille-Ursus, der i ord og billeder deler glæden ved smukke ting; til Helle alias Fru Schwartz, en dejlig kvinde, der mestrer symaskine og strikkepinde i en grad, så jeg må bøje mig i støvet og endelig til Irene, der På Pinden
dels deler ud af gode strikkeråd, dels blogger om sin lidenskab.

Det er en fornøjelse at følge "gamle" kending i blog-land, men også skønt at møde nye dejlige mennesker!

2 kommentarer:

 1. MANGE tak for awarden, Lisbeth :0)) Det glæder mig virkelig...Hvor er det rart, at du har det sådan med min blog. Tak :0))

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth
  Det er da fantastisk, at du kan lide min blog. Jeg bliver sgu (!) vildt beæret. Tusind tak!
  Min første award... Tænk engang.
  Du har gjort mig MEGET glad!

  SvarSlet

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK