torsdag den 25. december 2008

Julen 2008

JULEN 2008 fejrede vi med hele min svigerfamilie. 16 til bords blev vi, og så er det jo skønt at have god plads, så der ikke skal flyttes for meget rundt på møblementet før og efter.

LILLE-JULEAFTENSDAG hyggede vi os med at pynte juletræ og spise æbleskiver. De sidste gaver blev pakket ind - Jakob syntes, det var synd at det var mig der skulle pakke det hele ind - så var der jo ingen overraskelser til mig. :-)

JULEAFTENSDAG sov vi længe og hyggede med dejlig morgenmad. Peter fik gjort kalkunen klar til at komme i ovnen ved frokosttid, og så var der ellers kun småting, der manglede.


Kl. ca. 15 indfandt vores gæster sig og vi hyggede os et par timer med kaffe/the og småkager samt konfekt. Efter julekalenderen var der julemiddag - børnene var ved godt mod og faktisk ikke utålmodige - der blev leget godt indimellem.

JULEMANDEN kom forbi og sang et par sange med os og til stor fornøjelse for specielt Signe løb vi rundt i huset til NU ER DET JUL IGEN.


SIGNE havde i dagene op til juleaften fast erklæret, at julemanden selvfølgelig også kom, men man kan jo godt blive lidt betuttet, når han nu pludselig sidder i stuen.
MEN stor var glæden da hun pakkede gave fra julemanden op.HER et par stemningsbilleder fra dans og sang om træet:


OG så blev det endelig tid til at se hvad der var i de mange spændende pakker. Signe pakkede op i flere omgange for der skulle jo også være tid til at prøve det nye spændende legetøj af undervejs. Sidste gave pakkede hun først op 1. juledag.


HER viser Signe stolt den nye dukke til fætter Emil:


SIGNE hygger med faster:DER var skønne gaver fra alle 3 børn fremstillet i SFO og dagpleje - og faren blev begavet med rammer med deres håndaftryk, lavet i dybeste hemmelighed sammen med moren.

DET var en lang dag, og faren havde lovet Astrid at hun måtte være oppe lige så længe hun ville - det fortrød han nok lidt, da vi gjorde klar til at gå i seng ved 1-tiden, for Astrid ville ikke i seng endnu. Hun legede lige så godt, så der blev lavet en aftale med hende om, at hun selv skulle slukke lyset og gå i seng, når hun var færdig - hun kom ind til mig ca. 01.40, hvor dukken havde tabt det ene ben, og efter lidt samaritter-tjeneste, lovede hun at gå i seng. Jeg kiggede ind til hende kort efter og der sov hun sødeligt. Vi har vist et rigtigt lille b-menneske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Bloglæser

Det er altid dejligt med kommentarer til blog-indlæggene!

Ha' en god dag.

Hilsen LisbethK